Neamț: Pompierii vor relua căutările în cazul cadavrului fără cap, găsit în fântână

Polițiștii și pompierii au fost sesizați sâmbătă, 29 decembrie, să intervină într-o misiune de degajare a unei persoane, dintr-o fântână dezafectată, pe raza localității Dragomirești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sesizarea a fost făcută în jurul orei 14:30, de un bărbat care a văzut, pe luciul apei, plutind niște haine.

La fața locului s-au deplasat pompierii care au procedat la degajarea corpului, care se afla într-o stare avansată de putrefacție și din care lipsea capul și anumite părți (cel mai probabil, corpul s-a descompus în apă). Pompierii vor continua căutările în fântâna respectivă (cu o adâncime de aproximativ 6-7 metri până la luciul apei și încă 6 metri sub apă) pentru a găsi și celelalte părți ale corpului.

Conform unor surse, ar fi vorba despre o femeie (în jur de 40 de ani), pe care oamenii din comună nu au mai văzut-o de vreo 4 ani.

Cadavrul a fost preluat de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă (fosta moarte suspectă) – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Anchetatorii vor lua în calcul și ipoteza suicidului după ce, conform unor surse, femeia ar fi amenințat că vrea să se sinucidă.

PUBLICITATE