NEAMȚ: Pompierii nemțeni, pe podium la Campionatul Mondial (FOTO)

Plutonierul major Florin Asmarandei  și plutonierul Cozar Cezar Andrei din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț, au participat, în perioada 8 – 18 august, la Campionatul Mondial al polițiștilor și pompierilor (World Police & Fire Games) de la Chengdu, din China.  La acest campionat au participat aproximativ 10.000 sportivi, din 79 de țări.

Plutonierul major Florin Asmarandei, sprijinit de Asociația Internațională a Polițiștilor – Secția Română, al cărei membru este a participat la această competiție pentru a cincea oară, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a obținut medalia de aur la aruncarea ciocanului și două locuri patru la aruncarea greutății și la aruncarea discului.

Plutonierul Cozar Cezar Andrei, deși a fost la prima participare la o competiție de asemenea anvergură, a obținut rezultate foarte bune.

Acesta a obținut două medalii de bronz la alergarea pe distanță de 110 m garduri și alergare pe distanța de 400 m, iar la alergare pe distanță de 100 m s-a clasat pe locul patru.

Următoarea ediție a acestor campionate va fi în 2021 la Rotterdam, Olanda.

ISU Neamț mulțumește sponsorilor, transmite felicitări câștigătorilor și le urează succes în continuare.

PUBLICITATE