Neamț: Pompierii, intervenții pentru mașini derapate și copaci căzuți

Luni, 19 noiembrie 2018, la ora 16:46, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre faptul că pe DJ 207A pe raza localității Bâra, mai multe autoturisme se aflau în afara părții carosabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și un utilaj din cadrul SVSU Bâra.

Militarii au ajuns la locul evenimentului, unde au constatat că patru autoturisme și un microbuz se aflau în afara părții carosabile (au derapat în șanțul de pe marginea drumului), s-a acționat în cooperare cu SVSU Bâra pentru deblocarea celor 5 autovehicule și repunerea pe partea carosabilă.

Tot luni, la ora 16:53, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre faptul că în localitatea Bistricioara un arbore a căzut pe carosabil, blocând circulația pe DN15.

La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Tg. Neamț – Garda nr.2 Poiana Teiului cu o autospecială. Militarii au acționat cu ajutorul motofierăstrăului din dotare pentru îndepărtarea arborelui de pe partea carosabilă.

La ora 17:43, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre faptul că în mun. Piatra Neamț un arbore a căzut pe carosabil, îngreunând circulația pe bd. Decebal.

La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială. Militarii au acționat cu ajutorul motofierăstrăului din dotare pentru îndepărtarea arborelui de pe partea carosabilă.

PUBLICITATE