Neamț: Pompier din cadrul ISU Neamț, campion european

Plutonierul Florin Asmarandei, comandant de echipaj la Detaşamentul de pompieri Roman a obținut 4 medalii de aur, în cadrul categoriei OPEN (18 – 29 ani), la probele următoare:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

 Locul I – Proba aruncarea ciocanului
 Locul I – Proba aruncarea greutății;
 Locul I – Proba aruncarea discului;
 Locul I – Proba aruncarea suliței.

Atletul romașcan Florin Asmarandei, în prezent legitimat la CS Știința Municipal Bacău, angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Petrodava” al județului Neamț la Detașamentul de pompieri Roman, participă în perioada 21-29 septembrie 2018, la Campionatul European al Polițiștilor și Pompierilor EPFG (European Police & Fire Games Association), organizat în Gibraltar.

Romașcanul este la a cincea participare la acest gen de întreceri.

În 2011, Florin Asmarandei a participat la New York – SUA, la două probe: aruncarea ciocanului, unde a luat medalia de aur și aruncarea greutății, unde a reușit să se claseze pe locul III – medalie de bronz.

La ediția din 2013, desfășurată la Belfast, în Irlanda de Nord, Florin Asmarandei a reușit să cucerească trei medalii, două de argint și una de aur. Aurul a fost adjudecat la proba preferată aruncarea ciocanului, iar argintul a venit ca un bonus pentru probele aruncarea greutății și aruncarea discului.

În 2015, atletul s-a reîntors în State, la Fairfax, unde a reușit să obțină medalia de argint la aruncarea ciocanului, un loc IV la aruncarea discului și locul V, la aruncarea greutății.

În 2017, Plutonierul Florin Asmarandei – a obținut medalia de aur la Proba aruncarea ciocanului și medalia de bronz la Proba aruncarea greutății, din cadrul Jocurilor Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor WPFG (World Police and Fire Games), desfășurate în Los Angeles – S.U.A.

Felicitări și mult succes la probele viitoare!

PUBLICITATE