NEAMȚ: Polițistul găsit spânzurat lucra de 3 ani la IPJ Neamț

Polițistul găsit spânzurat într-o cameră de hotel din Stațiunea Jupiter, pe litoral, lucra de 3 ani la IPJ Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit fără suflare joi seară, după ce şi-a pus capăt zilelor în camera de hotel din staţiunea Jupier, unde era cazat împreună cu familia.

Potrivit surselor Replica, bărbatul era poliţist şi se afla pe litoral în vacanţă, alături de soție și cei doi copii ( de 8 și de 2 ani).

Cuplul era însoțit și de alte rude, care aveau camere alăturate. Cu toții au mers la plajă, însă polițistul s-ar fi certat cu soția, a plecat la cameră, a blocat ușa și s-a spânzurat! – notează sursa citată

În jurul orei 19:00, reveniți de la plajă, soția și rudele au constatat că ușa de la camera hotelului era încuiată pe dinăuntru. O rudă a intrat în camera alăturată, a sărit din balcon în balcon și l-a găsit spânzurat cu o curea.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de ambulanță și un SMURD și s-a solicitat și un elicopter.

Din nefericire, cadrele medicale au declarat că bărbatul a decedat.

Tânărul polițist era angajat al IPJ Neamț din 2016. Conform ZCH, ar fi vorba despre ajutorul şefului de post din comuna Ruginoasa.

Motivul tragediei, deocamdată, nu a fost precizat.

Polițiștii din Constanța au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (fosta moarte suspectă).

video: Ziua de Constanța
PUBLICITATE