NEAMȚ: Polițiștii fac cercetări în cazul bărbatului găsit mort în fânărie

Polițiștii nemțeni fac cercetări pentru distrugere si ucidere din culpă în cazul bărbatului în vârstă de 60 ani, din localitatea Grozăveşti, comuna Hangu, găsit mort într-o fânărie care a fost incendiată intenționat. Pompierii nemţeni au făcut descoperirea macabră, în această dimineaţă, 19 martie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Adrian Rotaru, în această dimineață, în jurul orei 05:00, Detașamentul de pompieri Târgu Neamț – Garda 2 Poiana Teiului a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o fânărie în satul Grozavesti, com. Hangu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor.

La locul evenimentului, în fân, a fost descoperit un bărbat de aproximativ 60 de ani, decedat.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars construcția din lemn cu suprafața de cca. 30 metri pătrați și aproximativ 5 tone de fân depozitat în aceasta.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

În urma lichidării incendiului, a fost descoperit corpul unei persoane. Polițistii au stabilit ca este vorba despre un barbat, de 60 de ani, din Hangu. Cercetarile continua pentru distrugere si ucidere din culpă. – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

FOTO: Incendiul din localitatea Grozăveşti, comuna Hangu
PUBLICITATE