Neamț: Polițiștii efectuează cercetări în cazul unei bătrâne decedată într-un incendiu

În ziua de 16 decembrie 2017, ora 07.30, Secția de Poliție Rurală nr. 1 Borlești a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul o femeie de 80 ani din comuna Piatra Șoimului a decedat la domiciliul său ca urmare a producerii unui incendiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar cercetările continuă în vederea stabilirii modalității de producere a incendiului și a cauzei decesului.

Reamintim că sâmbătă, 16 decembrie, în jurul orei 8:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din comuna Piatra Șoimului, sat Luminiș.

La locul indicat de apelant s-au deplasat două autospeciale de stingere și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

O persoană surprinsă de incendiu a fost scoasă din casă de către cetățeni până la sosirea forțelor de intervenție.

Ajunși la locul evenimentului, pompierii au constatat că victima este persoană de sex feminin (80 de ani). Ea prezenta arsuri la față, gât, mâini și picioare, fără semne vitale.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,amplasarea necorespunzatoare de materiale combustibile lângă o sobă încălzită”.

PUBLICITATE