Neamț: Polițiștii au stabilit cum s-a petrecut accidentul mortal din Roznov (FOTO)

Un accident rutier cu un mort și trei răniți a avut loc astăzi, 9 decembrie, în jurul orei 17:20, în orașul Roznov (în curba de lângă fostul spital).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Când au ajuns la locul intervenției, echipajele ISU Neamț au constatat că două persoane erau încarcerate, iar o persoană dintre cele două încarcerate a decedat.

În urma accidentului de la Roznov, au rezultat 4 victime. Șoferul unuia dintre cele doua autoturisme a decedat. Două persoane sunt în comă, dintre care un copil. Celălalt șofer a fost și el transportat la spital, în stare gravă. – informează ISU Neamț.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15, în loc. Roznov și soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor trei.

Din cercetările efectuate a reieșit că un tânăr, de 27 de ani, din Roznov a condus un autoturism pe DN 15 din direcția Piatra Neamț către Bacău, iar în loc. Roznov ar fi efectuat manevra de depășire a unui autoturism, încălcând marcajul longitudinal continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Piatra Neamț, care circula din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 48 de ani și vătamarea corporală a unei femei de 50 de ani, din Piatra Neamț, pasageră în acelasi autoturism. De asemenea, au suferit leziuni conducătorul auto de 27 ani și un minor, de 11 ani, din Roznov, din același autoturism, care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările continuă față de tânărul de 27 de ani sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Pe parcursul cercetărilor efectuate de polițiști la fața locului, circulaţia rutieră a fost întreruptă.

PUBLICITATE