Neamț: Polițiștii au stabilit cum s-a petrecut accidentul în care 7 persoane au ajuns la spital

ACTUALIZARE: Neamț: A decedat una dintre victimele accidentului de la Dumbrava Roșie

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Șapte persoane au ajuns la spital după un accident rutier ce a avut loc astăzi, 15 decembrie, în jurul orei 14:20, la ieșirea din Piatra-Neamț spre Bacău, pe raza localității Dumbrava Roșie.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul ca un tânăr de 31 ani, din Piatra-Neamț, a condus un autoturism pe DN 15, din direcția Piatra-Neamț – Bacău, iar la un moment dat, din motive necunoscute, ar fi pătruns pe contrasens unde intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un tânăr de 29 ani, care era însoțit de o femeie de 48 de ani, o tânăra de 29 de ani și o minoră de 2 ani.

În urma impactului, mașina condusă de tânărul de 29 ani a fost proiectată într-un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din Piatra-Neamț, care circula în aceeași direcție cu acesta, respectiv Bacău – Piatra-Neamț.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a celor trei pasagere de pe bancheta spate a autoturismului condus de tânărul de 29 de ani, cât și a tuturor celor 3 conducători auto. Victimele au fost transportate la spital.

„Șoferii au fost testați alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a declarat Robert Costan.

Conform ISU Neamț, pompierii nemțeni au intervenit pentru descarcerarea celor două femei. O a șaptea persoană (un aparținător al copilului de 2 ani), care nu a fost implicat în accident, a suferit un atac de panică și a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la spital.

„Fetița de 2 ani este conștientă. Va fi transportată la Iași. Are mai multe traumatisme grave.” – au mai precizat reprezentanții ISU Neamț

ACTUALIZARE: Neamț: A decedat una dintre victimele accidentului de la Dumbrava Roșie

PUBLICITATE