NEAMȚ: Polițiștii au stabilit cauza accidentul cu 4 victime din Dumbrava Roșie (FOTO)

Polițiștii au stabilit cauza accidentului cu patru victime ce a avut loc astăzi, în jurul orei 18:20, în localitatea Izvoare, comuna Dumbrava Roșie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, în timp ce o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Mărgineni, conducea un autoturism pe DJ 157 (direcția Piatra-Neamț – Mărgineni), ajunsă la intersecția cu DJ 156 A, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Buhuși, care se deplasa pe direcția Girov-Roznov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat rănirea tinerei de 17-18 ani, din Mărgineni, pasageră în autoturismul condus de șoferiță.

Totodată, din celălalt autoturism a rezultat rănirea a trei persoane, respectiv un bărbat de 58-59 de ani, o femeie de 30-31 de ani și o fetiță de 6-7 ani. (tatăl, soția și copilul șoferului).

Victimele au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedicii ce încadrau ambulanțele SMURD, după care au fost transportate la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE