Neamț: Polițiștii au reținut șase tineri, pentru tâlhărie calificată, în această dimineață

În seara zilei de 12 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au preluat o sesizare privind agresiunea unei persoane în localitatea Vădurele.
La fața locului, respectiv la intersecția dintre drumurile comunale Vădurele si Socea, echipa operativă a identificat persoana vătămată, un bărbat de 29 de ani, din localitate, ce prezenta mai multe leziuni în zona capului și care a fost preluat de un echipaj de ambulanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Imediat au fost demarate cercetările și, la scurt timp, au fost identificați șase tineri cu vârste cuprinse între 16 și 27 de ani, din Cândești și Rediu, bănuiți de agresiunea bărbatului. P

ersoanele au fost depistate de polițiști și preluate la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, în această dimineață dispunându-se măsura reținerii față de aceștia.

Tinerii sunt bănuiți că în seara zilei de 12 noiembrie a.c. au urmărit persoana vătămată, după ce a plecat de la un bar din localitate, pe care ar fi deposedat-o, prin folosirea violenței, de un telefon mobil și un portofel ce conținea documente personale și suma 80 de lei.

După administrarea probatoriului în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei șase tineri pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca, în cursul aceleași zile, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea arestării preventive.

PUBLICITATE