Neamț: Polițiștii au extins cercetările hoților care cultivau cannabis. Un alt tânăr, reținut.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au extins cercetările în cazul furtului din noaptea de 13/14.06.2017, stabilindu-se că un alt tânăr de 23 de ani, din Tazlău ar fi participat la săvârșirea faptei, cât și la o altă infracțiune de furt din locuință săvârșită în decursul lunii mai a.c.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ieri, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar, în urma probatoriului administrat, atât acesta cât și bărbatul de 33 de ani au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă.

Ambele persoane au fost prezentate instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a celor doi, pentru o perioada de 30 zile.

Reamintim faptul că în dimineața zilei de 14.06.2017, polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la sustragerea mai multor produse alimentare dintr-un magazin de pe raza localității Tazlău.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat două persoane, un bărbat de 34 de ani și un tânăr de 15 ani, ambii din Tazlău, bănuiți de săvârșirea faptei în noaptea de 13/14.06.2017.
Totodată, în cadrul investigațiilor efectuate, polițiștii au observat, în grădina locuinței bărbatului de 33 de ani, mai multe plante ce păreau a fi cannabis. (vezi articolul – AICI)

Ca urmare a celor constatate, au fost sesizați ofițerii din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Neamț, care au preluat cercetările sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț

PUBLICITATE