NEAMȚ: Polițiștii anchetează cazul elevului bătut de şoferul unui autobuz

Polițiștii nemțeni s-au autosesizat după imaginile revoltătoare, filmate într-un autobuz din Roman, în care șoferul lovește un elev de 15 ani.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, în urma vizionării imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat și au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că în înregistrarea celor de la observator.tv se vede cum bărbatul se năpusteşte asupra elevului cu pumnii şi palmele, lovindu-l violent de mai multe ori cu capul de scaun.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni, iar motivul pentru care şoferul s-a enervat a fost că elevul asculta muzică la o boxă wireless.

Reporterii Observator au luat legătura cu patronul firmei la care este angajat şoferul cu pricina, însă acesta nu a dorit să comenteze incidentul.

Materialul video îl puteți vedea aici: https://observator.tv/eveniment/elev-din-roman-snopit-in-bataie-de-sofer-autobuz-asculta-muzica-video-287392.html

PUBLICITATE