NEAMȚ: Polițiști agresați de un tânăr recalcitrant

Un tânăr de 25 de ani, din Doljești, este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj.

La data de 8 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către o tânără cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu autoturism pe DJ 207 D, în apropierea localității Sagna, concubinul său i-a solicitat să oprească vehiculul, moment în care i-a distrus oglinda retrovizoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificat un tânăr de 25 de ani, din localitatea Doljești.

La vederea polițiștilor, cel în cauză ar fi devenit recalcitrant și ar fi adresat amenințări cu acte de violență.

În continuare, acesta ar fi utilizat un spray iritant-lacrimogen în direcția unuia dintre polițiști și folosindu-se de un box metalic pe care îl deținea asupra sa, ar fi încercat să-l lovească, moment în care a fost somat să înceteze.

În urma nerespectării somațiilor, polițistii au intervenit prompt, procedând la imobilizarea și încătușarea acestuia, folosind mijloacele din dotare.

Pe timpul deplasării la sediul poliției, tânărul ar fi continuat să adreseze amenințări cu acte de violență unuia dintre polițiști.

Agentul de poliție nu a suferit leziuni care să necesite asistență medicală de specialitate.

În baza probatoriului administrat, procurorul a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

La data de 9 noiembrie a.c., tânărul a fost prezentat Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

PUBLICITATE