NEAMȚ: Poliția Neamț, anchetă în cazul fetiței bătute

Poliția Neamț a deschis o anchetă după publicarea imaginilor în care o fetiță este bătută de propria mamă cu o mătură și apoi umilită (vezi articolul AICI).

Inițial, informațiile arătau că episodul violent s-a produs în Brașov, însă cercetările polițiștiilor din Brașov au arătat că femeia locuiește în orașul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit unor surse, totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ două săptămâni, în Roman, județul Neamț, acolo unde fetița locuiește cu mama și sora ei mai mică.

Filmarea ar fi fost realizată cu telefonul mobil de o altă femeie, care se afla în locuință la acel moment. Imaginile au ajuns în posesia tatălui micuței, care le-a postat pe Facebook.

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public cu privire la faptul că o femeie, de 25 de ani, din Roman, ar fi agresat-o fizic pe fiica sa, în vârstă de 5 ani, facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a comis fapta. – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

În acest caz, a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamț.

Polițiștii nemțeni au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

Între timp, clipul a fost blocat de Youtube și Facebook, iar imaginile video pot fi vazute aici: Observator

PUBLICITATE