NEAMȚ: Poliția Locală Piatra-Neamț interzice accesul la manifestările publice (FOTO)

Poliția Locală Piatra-Neamț, condusă de Eugen Pancu, continuă seria abuzurilor. La ceremonia militară și religioasă, organizată cu ocazia zilei de 9 mai la Cimitirul Eroilor din Piatra-Neamț, Poliția Locală a interzis accesul cetățenilor.

Deși astfel de manifestări sunt publice, un polițist local, situat la circa 100 de metri de locul de desfășurare a ceremoniei, a decis să interzică accesul cetățenilor. Și se pare că nu tuturor, ci doar unora, după cum avea chef.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Surse din cadrul Poliției Locale ne-au declarat, inițial, că s-a primit ordin pentru restricționarea accesului de la Poliție sau Jandarmerie. Fals! Nici Poliția, nici Jandarmeria nu a dat un astfel de ordin. Așadar, gestul polițistului local nu poate fi decât un abuz.

Dacă în anii din urmă am prezentat imagini de la această manifestare (vezi articole AICI și AICI), anul acesta  accesul publicației noastre a fost restricționat, tot de același polițist local. De la cine ar fi primit ordin, nu știm, cert este că articolul cu abuzul șefului Poliției Locale, i-a deranjat… (vezi articolul AICI)

Mai jos, imaginea de care se puteau bucura cei care participau, astăzi, la manifestarea organizată cu ocazia zilei de 9 mai.

PUBLICITATE