NEAMȚ: PNL Piatra-Neamț s-a alăturat protestului #şîeu (FOTO)

Mai mulți liberali din Piatra-Neamț, aflați pe drum spre București, au participat la protestul #şîeu – „România vrea autostrăzi”.

Mai mulți membri PNL Piatra-Neamț care se deplasau la București, la Summitul liderilor locali și regionali ai Partidului Popular European, s-au alăturat protestului #şîeu – „România vrea autostrăzi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceștia s-au oprit pe E 85, în zona localității Adjud, timp de 15 minute.

Reamintim că mai multe firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, școli dar şi persoane fizice au anunţat că se vor alătura protestului „România vrea autostrăzi” şi au întrerupt activitatea, astăzi, timp de 15 minute, la ora 15:00.

Tot la ora 15:00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului #șîeu, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

2.000 de oameni mor anual pe şoselele din România. Câţi ar fi supravieţuit dacă aveam autostrăzi? Noi tot înghiţim şi stăm tăcuţi. Dacă un angajat nu-şi ia leafa în ziua stabilită ce se întâmplă? Sau dacă firmele mele nu virează banii la stat pe data de 25 în fiecare lună? Dar cine răspunde că nu avem autostrăzi? Chiar că suntem luaţi de proşti”, a spus Ştefan Mandachi la iniţierea protestului.

Și președintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj participanților la protestul #șîeu

„În legătură cu protestul care se desfășoară azi, la ora 15:00, un protest pentru autostrăzi, vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei #șîeu”, a spus șeful statului.

PUBLICITATE