NEAMȚ: Pietrenii, treziți din somn de apeluri necunoscute

Mai mulți cetățeni din Piatra-Neamț au fost sunați atât în seara de joi dar mai ales azi-noapte, de pe un „număr necunoscut” de telefon.

Aceste apeluri au fost făcute la diferite ore iar majoritatea celor care au răspuns susțin că o voce modificată, posibil un robot, ar fi „povestit” despre investițiile lui Ionel Arsene, printre care și „Porțile Neamțului”, cum cu acești bani se puteau face alte lucruri în județ și mesaje denigratoare față de PSD și președintele PSD Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din informațiile noastre, până la această oră nu au fost înregistrate plângeri nici la nivelul IPJ Neamț, nici la Poliția municipiului Piatra-Neamț.

O primă reacție la aceste apeluri a avut-o Florin Hopșa, liderul consilierilor PNL din Consiliul Județean:

Nu știu despre ce este vorba. Afirm clar și răspicat, pentru a nu lăsa loc de dubii, că nimeni din PNL nu se pretează la astfel de gesturi.

Dacă noi am avut de spus ceva despre activitatea președintelui Consiliului Județean am făcut-o în mod public, argumentat. Pentru că am încercat să atragem atenția că prin unele acțiuni nu s-a urmărit interesul public, iar prin implicarea noastră politică ne-am asumat să apărăm interesele nemțenilor.

Cei care au făcut astfel de gesturi încercând să arunce umbre de îndoială asupra comportamentelor altor actori politici, care nu sunt din PSD, nu fac nimic altceva decât să demonstreze că sunt în ”slujba” lui Ionel Arsene.

Campaniile astea subterane de victimizare nu ajută cu nimic. Noi, cei de la PNL, avem argumente serioase, pe care le-am prezentat în spațiul public, că cei de la PSD, prin acțiunile lor, nu au urmărit interesul românilor sau al nemțenilor.

Noi facem politică pentru oameni, propunem soluții concrete și proiecte care să ducă la dezvoltare. Profit de această ocazie să transmit următorul mesaj: chiar dacă vine campania electorală să păstrăm decența, iar lupta să fie una politică, pe argumente NU pe manipulări sau acte reprobabile.

Realitatea este una singură: PSD și Ionel Arsene nu au făcut nimic pentru județul Neamț, ci au cheltuit banii pe fotografii. Unii stau să îl laude acum, dar mai încolo vom vedea. – a declarat Florin Hopșa, liderul consilierilor PNL din Consiliul Județean

PUBLICITATE