NEAMȚ: Pietreanul Costel Enache ar putea antrena FCSB

Gigi Becali a anunțat că FCSB va avea un nou antrenor începând de săptămâna viitoare, în cărți fiind și pietreanul Costel Enache, antrenorul echipei Hermannstadt.

Finanțatorul lui FCSB a susținut că noul tehnician al „roș-albaștrilor” va fi ales dintre antrenorul lui Hermannstadt, pietreanul Costel Enache, și tehnicianul celor de la Academica Clinceni, Ilie Poenaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

M-am uitat la Clinceni – Chindia să văd cine bate între Ilie Poenaru și Viorel Moldovan! A bătut Poenaru și a intrat în finală! O să urmăresc și în această seară CFR – Hermannstadt, să văd cine intră în finală. Dar nu vreau să-l aduc pe Dan Petrescu dacă bate„, a spus Becali pentru Fanatik.

Costel Enache, antrenorul lui Hermannstadt, după eșecul în fața lui CFR Cluj, 0-3, a vorbit despre eventualitatea preluării băncii tehnice a roș-albaștrilor.

M-ați luat prin surprindere. Sunt bulversat după tot ce s-a întâmplat la meciul de azi. Vreau să vorbim despre echipa Hermannstadt, că sunt antrenor aici. E greu să vorbim despre lucruri care nu știm cât de reale sunt. Eu îi înțeleg bine pe colegii din breasla mea. 

Nu neapărat că nu e tentantă banca lui FCSB, dar sunt cluburi care pun presiune foarte mare pe rezultat, pe joc, pe imagine și aceste lucruri nu pot fi gestionate. Mai sunt factori care ne influențează alegerile. Fiecare are argumentul lui. Nu știu ce să spun despre alții, eu zic despre mine”, a declarat Costel Enache la Look Sport, notează gsp.ro

Născut la Piatra-Neamţ, Enache a jucat mai bine de un deceniu la F.C. Ceahlăul.

A mai îmbrăcat tricourile formaţiilor Progresul Bucureşti şi UTA.

În 2011 s-a apucat de antrenorat, pregătind-o vreme de două sezoane pe Ceahlăul.

A trecut apoi la CSMS Iaşi, iar între 2015 şi 2017 a fost selecţionerul naţionalei U19 a României.

Până să ajungă la FC Hermannstadt, Costel Enache a mai activat la FC Botoşani şi Astra Giurgiu, pe ultima calificând-o în play-off-ul sezonului precedent al Ligii 1.

PUBLICITATE