Neamț: Pietoni răniți în accidente. Un copil de 6 ani și o femeie de 79 de ani, la spital

Un copil de 6 ani din Sagna și o femeie de 79 de ani din Tașca, au ajuns la spital după ce au fost victimele a două accidente rutiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primul accident a avut loc în jurul orei 13:00, în localitatea Sagna.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că o femeie de 45 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe strada Bisericii din localitatea Sagna, a surprins și accidentat un minor de 6 ani, care nu ar fi fost supravegheat de părinți.

În urma impactului, băiețelul a fost preluată de un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț cu diagnosticul: TCC (traumatism cranio-cerebral), dublă fractură tibie şi peroneu şi predat la CPU al Spitalului Municipal Roman.

Șoferița a fost testată cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 21:00, în localitatea Tașca.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că o femeie de 40 de ani, din Harghita, care conducea un autoturism în localitatea Tașca, pe DN 12 C, din direcția Tașca – Bicaz, a surprins și accidentat o femeie de 79 de ani din localitate care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma impactului, femeia de 79 de ani a fost preluată de un echipaj cu asistent medical al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț cu diagnosticul: TCC (traumatism cranio-cerebral) cu PC (pierderea cunoștinței), TCF (traumatism cranio-facial) cu plagă mentonieră şi predată la CPU al Spitalului Orăşenesc Bicaz. Din Bicaz a fost preluată de echipajul TIM şi transportată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.

Șoferița a fost testată cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE