Neamț: Pieton beat, în stare gravă la spital după ce a fost acroșat de o mașină

Un bărbat de 40 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost acroșat de un autoturism. Incidentul a avut loc luni, 6 august, în jurul orei 7:45, în municipiul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 68 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Roman, în dreptul unei stații Peco a acroșat cu partea dreapta față un bărbat de 47 de ani, din Botoșani, care se deplasa pe partea dreaptă a străzii (pe carosabil).

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Robert Costan.

Conform unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, victima a fost transportată la spitalul din Roman cu diagnosticul: TCC cu PC, TCF, etilism acut. Din CPU Roman a fost preluat de un echipaj cu asistent medical în vederea efectuării transferului interclinic la Cl. N.C. „N. Oblu” Iaşi.

PUBLICITATE