Neamț: Pieton beat, accidentat de o șoferiță

Un pieton beat a ajuns la spital după ce a fost accidentat de o șoferiță din Agapia. Incidentul a avut loc joi, 15 noiembrie, în jurul orei 18:00, în Oglinzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că o tânără de 26 de ani, din Agapia, a condus un autoturism pe DJ 157 G (din direcția DN 15 C – Oglinzi), iar la un moment dat a surprins și accidentat un bărbat de 46 de ani din Răucești, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 46 de ani care a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale

Atât șoferița cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind: negativ în cazul conducătoarei auto și pozitiv în cazul pietonului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu – IPJ Neamț.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, pietonul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transportați la CPU a Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ cu diagnosticul: traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial.

PUBLICITATE