NEAMȚ: Pieton accidentat pe o trecere pentru pietoni din Piatra-Neamț

Un pieton în vârstă de 61 de ani a fost accidentat în timp ce traversa strada pe o trecere pentru pietoni din municipiul Piatra-Neamț. Șoferul este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 10 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe o stradă din Piatra-Neamț și soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate a reieșit că un bărbat de 81 de ani, din Piatra-Neamț, a condus un autoturism pe breteaua de legătură dintre strada Mihai Eminescu şi strada Piaţa Mihail Kogălniceanu, din direcția Bicaz spre județul Bacău, moment în care ar fi surprins și accidentat un bărbat de 61 de ani, din Piatra-Neamț, care era angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost preluat și transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE