NEAMȚ: Pieton accidentat de un șofer beat și care a fugit de la locul accidentului

Ieri, în jurul orei 7.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au intervenit la un accident rutier, produs pe DJ 157 G, în localitatea Răucești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 61 de ani, din Răucești, se deplasa în calitate de pieton pe acostamentul de pe partea stângă a DJ 157 G, având direcția de deplasare Oglinzi – Tîrgu Neamț, a fost acroșat din spate de un autoturism, fiind proiectat în șanț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea poliției.

Din impact a rezultat rănirea bărbatului de 61 de ani, acesta fiind preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În urma investigațiilor efectuate, în jurul orei 08.00, autoturismul implicat în evenimentul rutier a fost identificat pe o stradă din orașul Tîrgu Neamț, în curtea unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE