NEAMȚ: Petrecere cu 100 de participanți, întreruptă de polițiști

În noaptea de 4 spre 5 decembrie, în intervalul orar 18.00-02.00 polițiștii de investigații, cei rutieri și criminaliștii din cadrul Poliției municipiului Roman, au desfășurat în mai multe medii de interes operativ, o acțiune ce a vizat verificarea respectării legislației în vigoare pe linie rutieră, ordine și liniște publică și prevenirea comiterii infracțiunilor stradale.

Echipele de control au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9.500 de lei, dintre care 6 sancțiuni pentru abateri privind legislația rutieră, 7 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 5 pentru nerespectarea dispozițiilor Legii 61.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au reținut 5 permise de conducere, pentru nerespectarea normelor rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce și au retras un certificate de înmatriculare, pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale. Polițiștii vor continua acțiunile de informare a cetățenilor și operatorilor economici și în perioada următoare, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

În cadrul acțiunii, în jurul orei 1.30, în incinta unui local public din municipiul Roman, polițiștii au constatat că are loc un eveniment privat, la care participau aproximativ 100 de persoane.

Evenimentul organizat a fost întrerupt de forțele de ordine, care au legitimat participanții, urmând ca pentru încălcarea prevederilor legale să fie aplicate sancțiuni contravenționale conform Legii 55 din 2002 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 .

PUBLICITATE