NEAMȚ: Peste 67.000 de elevi au început, de astăzi, școala. (FOTO)

Astăzi, 9 septembrie, pentru cei peste 67.000 de elevi a sunat din nou clopoțelul, în 334 unități școlare din județul Neamț. Cu această ocazie, Daniela SOROCEANU, prefectul județului, Doru Nicolae Ungureanu subprefectul județului și reprezentanți ai Cancelariei prefectului, au transmis mesaje de susținere și încurajare a elevilor, cadrelor didactice, personalului auxiliar, părinților și tuturor celor implicați în procesul educational.

În ultimul timp, la nivelul județului Neamț, s-au derulat peste 81 proiecte de investiții în școli și grădinițe finanțate de la bugetul de stat și bugetele locale, în valoare de 86.609.837 lei și 34 de proiecte finanțate prin HG 363/2019, în valoare de 4.034.000 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Festivitățile au avut momente impresionante, precum dansul micilor gimnaste de la CSEI Al. Roșca din Piatra-Neamț, clinchetul simbolic de la Colegiul Național de Informatică din Piatra-Neamț și acordarea de diplome pentru olimpicii naționali și internaționali de la CN C.Hogaș.

Este de remarcat o ultimă performanță a acestora la Olimpiada Internațională a Elenismului (mențiune).

Succes tuturor celor care astăzi încep un nou an școlar, unul plin de provocări.

Vă îndemn să fiți toleranți, să aveți înțelepciune, să fiți responsabili, răbdători cu cei din jur, iar rezultatele vor fi pe măsură.

Totodată, celor care astăzi își sărbătoresc onomastica, de Sf. Ioachim și Ana, le urez multă sănătate, realizări și „La mulți ani!”, a declarat prefectul județului, Daniela SOROCEANU.

PUBLICITATE