NEAMȚ: Peste 5.000 de locuințe din 11 localități au rămas fără curent (17 martie)

ACTUALIZARE :

Ora 18 – Ca urmare a avertizării meteorologice cod galben emis pentru județul Neamț, Delgaz Grid ne-a informat că localitățile Tarcău, Cazaci, Brateș, Schitu Tarcău și Ardeluța sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 867 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea situației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ora 14 – Ca urmare a avertizării meteorologice cod galben emis pentru județul Neamț, Delgaz Grid ne-a informat că localitatea Bălănești este afectată din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 170 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea situației.

Ora 10 – Ca urmare a avertizării meteorologice *cod galben* emis pentru județul Neamț, Delgaz Grid ne-a informat că localitățile Urecheni, Țibucanii de Jos, Căciulești, Boțești, Bălănești, Ghigoiești și Bârgăuani sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 3725 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea situației.

Ca urmare a avertizării meteorologice cod galben emis pentru județul Neamț, Delgaz Grid informează că la ora 8:00 localitățile:

  • Rădeni, Urecheni, Davideni, Țibucanii de Jos, Brusturi, Târzia, Drăgănești, Șoimărești, Girov, Căciulești și Botesti

sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică.

5056 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică.

Se lucrează pentru remedierea situației.

PUBLICITATE