NEAMȚ: Peste 160 de amenzi pentru lipsa măștii, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au intensificat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Au fost organizate 8 acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate zonele aglomerate, restaurantele și localurile publice, centrele comerciale și mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 43 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 18 de mijloace de transport.

Echipele de control au aplicat 162 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 19.000 de lei, pentru nerespectarea măsurile de protecție individuală.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

PUBLICITATE