NEAMȚ: Peste 1500 de dansatori, în acest weekend, la Piatra-Neamț (conferință de presă)

Eveniment deosebit în acest weekend la Piatra-Neamț. Peste 1500 de sportivi din peste 150 de cluburi de dans sportiv din țară și din Republica Moldova vor participa la unele dintre cele mai importante competitii de dans sportiv din Romania, Campionatul Național de 10 Dansuri si Sub 21 de ani pe Sectiuni, Standard si Latino  si “Ray’S Dance CUP”- editia a II-a.

Eveniment este organizat de Cluburile RAY’S DANCE, Piatra Neamt si DANCE ENERGY Iasi, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, în parteneriat cu Consiliul Local si Primăria Municipiului Piatra-Neamț, sustinut de HI GIFT & MORE, LORANI FLOWERS și CENTRAL PLAZA și se desfășoară în zilele de 13 și 14 aprilie, la Sala Polivalentă Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Concursul de dans debuteaza, pe data de 12 aprilie, când se va desfășura Festivalul RAY’S DANCE FEST, la care vor participa sportivi pe categorii de vârstă 4-9 ani, 10-15 ani, 15+ ani și categorii : grup (între 4 și 8 participanți), trupă (peste 9 participanți).

Coregrafiile vor fi pentru dans modern, dans character, dans popular, dans contemporan, majorette, fantezie coregrafică, dans thematic, show-revue, dans de societate, acrodance.

Prin intermediul acestui eveniment, Piatra Neamt va reuni sub cupola Salii Polivalente peste 1500 de sportivi din peste 150 de cluburi membre a FRDS.

Cu ocazia acestui eveniment in Piatra Neamt vor sosi sportivi din orase precum: Bucuresti, Brasov, Timisoara, Galati, Bacau, Suceava, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Satu Mare, Baia Mare, Chisinau  e.t.c..

Competitia va fi jurizata de cei mai valorosi arbitri romani, cu o vasta experienta pe plan international.

Campionatele Nationale de Dans Sportiv vor cuprinde o gama variata de competitii, sportivii avand posibilitatea de a se inscrie la cele 7 categorii de varsta (6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani,16-18 ani, 19-35 ani si peste 35 ani), acestia dansand cumulat cele doua sectiuni de dans: latino americane (samba,cha-cha,rumba,paso doble si jive) si dansurile standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step).

Pentru sportivii cu varsta sub 21 de ani se vor organiza separat campionatele pe cele doua sectiuni: standard si latino.

Toti finalistii vor fi premiati cu diplome, cupe, medalii si cadouri.

Concursul va debuta pe data de 13 aprilie, ora 08.00 și se va desfășura în patru programe, pe diferite categorii de vârstă și clase.

Deschiderea oficială a concursului va avea loc la ora 18.00, atunci când se desfășura un program artistic susținut de elevii Clubului de Dans Sportiv RAY’S DANCE din Piatra Neamț, de elevii talentati ai VIVA ALLEGRIA, de tinerii artiști ai ASPNS-Luceafarul, concurenții din programul al patrulea al competiției vor participa la parada sportivilor, vor fi prezentați arbitrii competiției, oficialitățile care vor lua parte la acest eveniment, precum și partenerii și sponsorii care au contribuit la organizarea la cele mai înalte standarde a Campionatului Național de 10 Dansuri si Sub 21 de ani pe Sectiuni, Standard si Latino  si “Ray’S Dance CUP”- editia a II-a.

Evoluția sportivilor va fi arbitrată de un număr de 25 de arbitri de clasa internationala si 15 de arbitri de clasa nationala, veniți din București, Timișoara, Bistrița, Baia Sprie, Târgu Mureș, Constanța, Oradea, Chișinău, Iași, Bacău, Brașov, Brăila, Pitești și Piatra Neamț.

Avem onoarea ca alaturi de noi sa ii avem pe Nicolae al Romaniei si Alina-Maria de Romania. Sustinatori ai sportului si mai ales ai artei desavarsite prin sport Domniile Lor vor participa atat pe data de 13 cat si pe data de 14 aprilie la deschiderea oficiala a Campionatului Național de 10 Dansuri si Sub 21 de ani pe Sectiuni, Standard si Latino  si “Ray’S Dance CUP”- editia a II-a.

Avem placerea deosebita , ca in Galelele de deschidere ale competitiei sa avem muzica live, prezentata de celebra formative de muzica de dans sportive din Belarus: Boris Myagkov Band. Aceasta formatie va canta pentru prima data in Romania. – au declarat organizatorii

Prețul unui bilet pentru prima zi de concurs-13-14 aprilie, este de 40 lei/persoana iar pretul pentru loc la masa este de 100 lei. Intrarea in data de 12 aprilie este libera.

Vă așteptăm la un regal de dans !

PUBLICITATE