NEAMȚ: Pericol pe șosele! Un autoturism FĂRĂ FRÂNE a provocat un accident rutier. 3 mașini implicate

Un accident rutier, cu victimă, a avut loc ieri, 10 septembrie, în jurul orei 16:00, în localitatea Pîțîligeni, comuna Pipirig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat în vîrstă de 42 de ani, din Pipirig, care conducea o autoutilitară pe DN15B, iar în localitatea Pîțîligeni, din cauza unor defecțiuni tehnice la sistemul de frânare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din Pipirig, care era oprită pe partea carosabilă, cu intenția de a efectua un viraj la stânga.

În urma impactului,  autoturismul a fost proiectat, pe contrasens, în roata remorcii unui autocamion condus de un tânăr de 27 de ani, tot din Pipirig, care circula din sensul opus de deplasare.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a tinerei care a fost transportată la spital.

Cei trei şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii nemţeni continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE