NEAMȚ: Percheziții în Neamț și Suceava într-un dosar de contrabandă cu țigări

Trei persoane au fost reținute de polițiști pentru contrabandă cu țigări în urma unor percheziții efectuate în județele Suceava și Neamț

Potrivit Poliției Suceava, ieri, în urma continuării cercetărilor într-un dosar penal aflat în lucru, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava sprijiniți de forțe ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava și în cooperare cu I.P.J. Neamț au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Au fost 6 percheziții pe raza județului Suceava și una pe raza județului Neamț, care au vizat domiciliile și locațiile folosite ca spații de depozitare de către mai multe persoane implicate în contrabanda cu țigări de proveniență extracomunitară.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate 112.760 de țigarete, precum și alte bunuri care interesează cauza.

Trei dintre suspecţi, un bărbat de 38 de ani, un tânăr de 19 ani şi un bărbat de 65 de ani, toți din municipiul Suceava au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, în cursul zilei de 04.11.2019 să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere procedurală.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activității infracționale, precum și a tuturor persoanelor implicate în comiterea ilegalităților.

PUBLICITATE