NEAMȚ: Pentru o tabletă și un telefon, 3 tineri riscă închisoarea

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore două persoane, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 20 iunie, în urma activităților complexe desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, au reușit identificarea a trei persoane cu vârste cuprinse între 20 și 33 de ani, din Girov, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din anchetă au reieșit indicii că, la data de 28 mai, cei trei ar fi pătruns prin efracție în locuința unui bărbat de 63 de ani, din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras un telefon mobil și o tabletă.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 1.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, doi dintre aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, iar față de al treilea, s-a dispus cercetarea în stare de libertate.

Ieri, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

La activitate au fost angrenați polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț.

PUBLICITATE