NEAMȚ: Pe 16 august, la permise și înmatriculări se lucrează

Vineri, 16 august, în județul Neamț la permise și înmatriculări se lucrează. Decizia a fost dată prin ordinul prefectului Daniela Soroceanu pentru a asigura continuitatea activității.

”Având în vedere prevederile art.1 alin. (1) din HG nr. 557/2019, ziua de 16 august 2019 a fost stabilită ca zi liberă pentru salariații din sectorul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În vederea asigurării continuității funcționării corespunzătoare a instituției, a analizei programărilor efectuate de nemțeni pentru depunerea sau obținerea unor documentații, Daniela Soroceanu, prefectul județului,  prin Ordinul de Prefect nr. 311 din 13.08.2019, a stabilit ca salariații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, ai Compartimentului informare, relații publice, secretariat și arhivă, ai Compartimentul gestionare acte administrative, petiții, audiențe, relații cu publicul și Biroul Apostilă să își desfășoare activitatea, vineri – 16 august 2019, conform programului de lucru normal, respectiv între orele 08.30 – 14.00.

În aceste condiții, nemțenii sunt așteptați la sediile instituției noastre pentru rezolvarea sau obținerea informațiilor necesare, conform solicitărilor acestora”, se arată într-un comunicat emis de Prefectura județului Neamț.

Mai multe detalii puteți găsi aici: nt.prefectura.mai.gov.ro

PUBLICITATE