NEAMȚ: Pe 15 și 16 iunie – a V-a ediție a evenimentului Bicaz Kayak Fest

Daca iti place apa, aerul proaspat de munte si miscarea trebuie sa fii prezent pe 15 si 16 Iunie 2019 la cea de a V-a editie a Bicaz Kayak Fest, eveniment ce ii reuneste pe toti iubitorii de ambarcatiuni usoare din Romania!

Astfel te asteptam in Portul turistic Bicaz pe malul lacului Izvorul Muntelui de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, pentru a vedea privelisti minunate, a intalni localnici ospitalieri, pentru a gusta mancarea traditionala moldovenesca si pentru a participa pe apa cu un caiac sau o canoe la concursurile organizate pentru toata lumea, indiferent de varsta!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sambata 15 Iunie poti sa participi la un maraton de 40 de kilometri, sau la un semi- maraton de 20 kilometri, iar seara te vei distra cu cei mai faini oameni la concertul sustinut de catre Green Ties Band, aflati in turneul de promovare a Water Music Festival Ceahlau.

Duminica 16 Iunie te asteapta alte 2 concursuri: unul de sprint cu plecare de la Barajul Bicaz pana in dreptul Portului turistic si al doilea de eskimo-rolling, tehnica de a roti caiacul rasturnat.

Bicaz Kayak Fest este organizat de Asociatia Holismed si Clubul Outdooris in parteneriat cu Primaria Bicaz si urmareste promovarea sanatatii prin miscare, incurajarea si dezvoltarea comunitatii caiaciste din Romania prin adunarea intr-o competitie sportiva deschisa a iubitorilor amatori si profesionisti de caiac, canoe si alte ambarcatiuni fara motor din tara si strainatate.

Va asteptam in weekendul de Rusalli sa padelati si sa va consumati energia pe apa , intr-un cadru natural impresionant la Bicaz Kayak Fest 2019 !

PUBLICITATE