NEAMȚ: Paula Seling, concert pentru cadrele medicale și pacienții Spitalului Județean

Astăzi, fondatoarele asociației Dăruiește Viață, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, au venit la Piatra-Neamț pentru a vedea stadiul lucrărilor la Spitalul Modular ATI Piatra Neamț. Totodată, acestea au participat la un concert caritabil, organizat de asociațe, dedicat cadrelor medicale și pacienților Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Începând cu ora 15:00, Paula Seling a adus bucuria muzicii la Spitalul Județean Piatra Neamț printr-un concert caritabil dedicat cadrelor medicale și pacienților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Concertul a avut loc în curtea spitalului, respectând toate normele de distanțare și a fost transmis live pe pagina de Facebook Dăruiește Viață.

VEZI CONCERTUL AICI

Secția de ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț, unde erau tratați pacienții cu COVID-19, a ars aproape în totalitate, la mijlocul lunii noiembrie 2020.

Astfel, Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț, care deservește nu doar județul Neamț, ci și localitățile limitrofe, nu dispune în acest moment de secție ATI pentru tratarea cazurilor de coronavirus sau a altor urgențe medicale.

Secția ATI (Anestezie & Terapie Intensivă) este considerată inima oricărui spital de urgență – orice pacient în stare gravă, post-operator, cu traumă etc. are nevoie de tratament la terapie intensivă.

În lipsa unei astfel de secții, pacienții trebuie mutați în alte spitale care pot acoperi acest necesar, scăzând astfel șansele de supraviețuire.

Dăruiește Viață ridică Spitalul Modular 2 Piatra Neamț pentru a reda Spitalului capacitatea de a trata pacienți în regim de terapie intensivă.

Construim o secție de ATI exterioară Spitalului, de aprox. 850mp care să le asigure cadrelor medicale și pacienților condițiile necesare să lupte pentru viață.

DONEAZĂ pentru SPITALUL MODULAR 2 PIATRA NEAMȚ

  1. Transfer bancar în contul: RO16INGB 0000 9999 0390 4388 (cont în lei, titular: Asociația Dăruiește Viață, Banca: INGB Centrala)
  2. Online în campanie de strângere de fonduri de pe siteul nostru la acest link

Avantajele spitalului modular:

  • O șansă în plus la viață pentru pacienții în stare gravă
  • Izolarea compartimentului de tratare pacienți COVID-19 de restul spitalului
  • Paturi disponibile pentru tratarea pacienților critici, în regim ATI
  • Timp scurt de realizare (6-10 săptămâni)
  • Posibilitatea de reutilizare ca secție ATI / Boli Infecțioase etc. după pandemie

 

PUBLICITATE