NEAMȚ: Patru tineri și-au făcut casă în centrala termică (FOTO)

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani au fost găsiți de lucrătorii Poliției Locale Piatra Neamț, luni, 11 noiembrie, 2019, într-un adăpost improvizat în incinta unei centrale termice dezafectate, din municipiul Piatra Neamț. 

T.I.G. (27 ani), A.I.H. (18 ani), G.F.H. (21 ani), C.C.C. (23 ani), toți domiciliați în orașul Buhuși, au fost depistați și identificați de lucrătorii Biroului Ordine Publică, în centrala termică nr. 37 – Aleea Aurorei, în urma unei sesizări venite din partea cetățenilor care locuiesc în apropiere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cele patru persoane depozitaseră, în incinta centralei, materiale textile și mobilier vechi, astfel încât își amenajaseră locuri de dormit.

Acestea au fost sancționate contravențional (H.C.L. 80/2016 – privind aprobarea Regulamentului de salubrizare a municipiului Piatra Neamț), cu amenzi cuprinse între 300 și 500 de lei.

De asemenea, li s-a pus în vedere să igienizeze zona, după care au fost conduse la Gara Piatra Neamț, pentru a se deplasa către localitatea de domiciliu.

PUBLICITATE