Neamț: Patru tineri, reținuți de polițiști pentru furturi de pe platforma industrială Săvineşti

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au reținut, ieri, patru tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma investigaţiilor desfăşurate şi a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au reuşit identificarea și depistarea celor patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, din Săvinești.

Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în noaptea de 13/14.03.2018 ar fi pătruns fără drept în incinta unei societăţi, de pe platforma industrială Săvineşti, iar de la un autocamion au sustras doi acumulatori şi din rezervorul unei automacarale, cantitatea de circa 20 l de motorină, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2000 lei.

După audierea tinerilor și punerea lor sub învinuire, polițiștii au dispus reţinerea acestora pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă.

PUBLICITATE