NEAMȚ: Patru șoferi, prinși beți la volan

Patru șoferi s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși beți la volan în acest weekend.

La data de 15 iunie, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Roman a depistat un bărbat de 30 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207, în localitatea Ion Crengă. În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 16 iunie, în jurul orei 1.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat pe strada Dragoș Vodă din Roman, un autoturism condus de un romașcan de 67 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astăzi, în jurul orei 8.00, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat pe DJ 156 A, în localitatea Roznov, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din Rediu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, rezultatul a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astăzi, în jurul orei 9.00, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat un bărbat de 62 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Mănoaia. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, în toate situațiile prezentate, persoanele au fost conduse la spital, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE