Neamț: Patru șoferi, cercetați penal după ce au fost prinși bauți la volan

Conducătorilor auto le-a fost reţinut permisul de conducere, fiind cercetați conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 13 aprilie a.c., un echipaj din cadrul Biroului Rutier a depistat în trafic, un bărbat de 70 de ani, din Piatra Neamț, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur în aer expirat.

Tot în ziua de 13 aprilie a.c., polițiștii din Horia au depistat în trafic un autoturism și au constatat că șoferul, de 32 de ani, din localitatea Trifești, avea o concentraţie alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în comuna Bicazu Ardelean, polițiștii au depistat în trafic un conducător auto de 59 de ani, din localitate, care în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara de 13 aprilie a.c., o patrulă a poliţiei rutiere a depistat pe bulevardul Republicii din Roman, conducătorul unui autoturism, un tânăr de 30 de ani, din Roman, care în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că avea o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În fiecare dintre cazurile prezentate, conducătorilor auto le-a fost reţinut permisul de conducere, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

PUBLICITATE