Neamț: Patru incendii stinse de pompieri în acest weekend

Vineri, 23.11.2018, la ora 16:26, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Bahna.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Detașamentul de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care a localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La intervenție a participat și SVSU Moldoveni cu autospeciala din dotare.

În urma incendiului a ars: acoperișul confecționat din lemn și acoperit cu tablă pe o suprafață de aproximativ 1 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile”.

Vineri, 23.11.2018, la ora 18:37, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Pâncești.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Detașamentul de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care a localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

În urma incendiului a ars funinginea din coșul de fum.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coș de fum necurățat”.

Vineri, 23.11.2018, la ora 22:47, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism în municipiul Roman.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Detașamentul de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care a localizat și lichidat incendiul.

În urma incendiului au ars: elementele caroseriei și cablaje electrice, elemente din compartimentul motor.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit electric”.

Duminică, 25.11.2018, la ora 04:01, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească în municipiul Roman.

La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri de la Detașamentul de Pompieri Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și autospecială SMURD, care au localizat și lichidat incendiul.

În urma incendiului a ars o saltea.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,acțiune intenționată”.

PUBLICITATE