NEAMȚ: Pagubele furtunii. Raportul autorităților (21 iunie)

4 localități au fost afectate de fenomenele meteo ce au avut loc în ultimele 24 de ore în județul Neamț – Com. Tarcău (sat Straja), Com. Alexandru cel Bun (sat Agarcia), Com. Oniceni (sat Solca)

Potrivit unui raport emis de autorități în această dimineață (ora 8:30) ca urmare a fenomenelor meteo (Codurile galbene și portocalii de furtuni și inundații) din ultimele 24 de ore, misiunile echipajelor de intervenție în județul Neamț au fost următoarele:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Misiuni executate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „PETRODAVA” al Judeţului Neamţ:

  • 1 misiune evacuare apă dintr-o curte în localitatea Straja, com. Tarcău. S-au deplasat de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț 4 subofițeri cu doua autoturisme de serviciu și 1 motopompă transportabilă.
  • 1 misiune evacuare apă dintr-o curte în localitatea Solca, com. Oniceni. S-au deplasat de la Detașamentul de Pompieri Roman – Punct de lucru Poienari 3 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 motopompă transportabilă;
  • 1 misiune recunoaștere în localitățile Agârcia și Bistrița, comuna Alexandru cel Bun. S-a deplasat de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț 1 subofițer cu 1 autoturism de serviciu împreună cu șeful SVSU pentru verificarea unor sesizări primite pe 112;

Misiuni executate de alte instituții:

  • Misiuni evacuare apa din curți localitatea Straja, comuna Tarcău. A intervenit SVSU Tarcău.
  • Misiuni evacuare apa din curți localitatea Solca, comuna Oniceni. A intervenit SVSU Oniceni.

Furnizarea utilităţilor publice:

La ora raportării nu sunt consumatori nealimentați cu energie electrică.

Pe perioada raportării a fost nealimentată cu energie electrică 1 linie de medie tensiune cu 14 puncte de transformare, fiind afectați 11 consumatori din localitatea Pildești.

PUBLICITATE