Neamț: Opt incendii stinse de pompieri în acest weekend (1-3 septembrie)

Vineri, 01.09.2017, la ora 13:21, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în municipiul Piatra Neamț, Anexa Văleni. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 6 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars cca. 5000 mp vegetație uscată.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, 01.09.2017, la ora 15:09, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din com. Răucești, sat Răucești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 7 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamț.
În urma evenimentului au ars: 100 mp acoperiș, 30 mp planșeu și 2 tone furaje.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,conductor electric improvizat”.

Vineri, 01.09.2017, la ora 15:38, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în municipiul Piatra Neamț. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 5 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars cca. 150 mp vegetație uscată.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

Vineri, 01.09.2017, la ora 15:57, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în comuna Boghicea, sat Nistria. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 4 pompieri militari și 1 voluntar cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman 7 voluntari din cadrul SVSU Boghicea.
În urma evenimentului au ars cca. 10.000 mp vegetație uscată.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

Sâmbătă, 02.09.2017, la ora 04:29, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din com. Păstrăveni, sat Păstrăveni. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 8 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamț. La stingerea incendiului a participat și SVSU Păstrăveni cu 3 voluntari și o autospecială de stingere.
În urma evenimentului au ars: acoperișul anexei confecționat din lemn cu învelitoare din azbociment și aproximativ 8 tone furaje.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Sâmbătă, 02.09.2017, la ora 13:15, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în loc. Hârțești com. Mărgineni. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 4 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului a ars aproximativ 1 hectar vegetație uscată.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

Duminică, 03.09.2017, la ora 16:28, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o casă din com. Girov, sat Girov. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 9 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars: 1 ml bârnă lemn, și 1 ml cablu electric.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,conductor electric improvizat”.

Duminică, 03.09.2017, la ora 18:05, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o casă din com. Gârcina, sat Gârcina. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 10 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars: 1 mp asterială lemn, și 2 mp vată minerală.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,trasnet”.

PUBLICITATE