Neamț: Operațiune urâtă, anostă, lipsită de viață la propriu și la figurat, efectuată de salvamontiști

Un muncitor a murit, luni (10 decembrie), în timp ce tăia un copac. A avut parte de o moarte groaznică, fiind prins între copac și un motofierăstrău.

Transportul corpului neînsuflețit al muncitorului a fost efectuat de către salvamontiștii nemțeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Interevenția din această noapte, din Munții Bistriței, a facut parte din categoria acelor operațiuni urâte, anoste, lipsite de viață la propriu și la figurat. Așa sunt toate operațiunile în care pleci fără nici o șansă ca salvator.” – notează Salvamont Neamț

Reamintim că potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni după-amiază, în jurul orei 16:00, în satul Dreptu, comuna Poiana Teiului, la o exploatare forestieră, după ce un copac ar fi căzut peste un muncitor.

La locul incidentului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu un autoturism şi o ambulanţă SMURD, acestea fiind însoţite de angajaţi ai firmei unde lucra bărbatul.

În momentul când echipajele de intervenţie au ajuns în zona respectivă au constatat că bărbatul respectiv, în vârstă de 59 de ani, era decedat. El fusese prins între motofierăstrău şi un arbore.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar poliţiştii vor deschide o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Mai jos, foto video cu operațiunea Salvamont Neamț:

PUBLICITATE