Neamț: Olimpicii, promovați pe panourile publicitare din Piatra-Neamț (FOTO)

Olimpicii și elevii cu rezultate deosebite sunt promovați, începând de astăzi, 19 decembrie, pe panourile publicitare din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Proiectul propus de consilierul Romel Bîrjoveanu, alături de consilierii PNL din Consiliul Local, este de a înlocui, timp de 15 zile pe an, bormașinile și reclamele la medicamente de pe panourile publicitare din oraș cu pozele elevilor care au obținut rezultate deosebite la învățătură.

Tinerii olimpici, cei care fac cinste comunității noastre prin rezultatele la învățătură, au începând de astăzi o recunoaștere în plus: mai multe panouri publicitare din oraș vor expune fotografii cu tinerii olimpici și premiile obținute la diferite competiții.

Este o Hotărâre a Consiliului Local inițiată de consilierii PNL și susținută de toți colegii consilieri, prin care, timp de 15 zile pe an, reclamele de pe unele panouri publicitare din oraș vor fi înlocuite cu pozele olimpicilor care au obținut rezultate deosebite la învățătură.

În fiecare an, primăria Piatra-Neamț premiază olimpicii nemțeni, iar această inițiativă credem că va stimula tinerii să învețe și să devină tot mai buni. – este mesajul consilierului Romel Bîrjoveanu, liderul grupului de consilieri municipali ai PNL Piatra-Neamț.

Administrația pietreană este prima din țară care pune în practică o astfel de inițiativă.

PUBLICITATE