NEAMȚ: O tânără din Neamț, noua solistă DJ Project

Andia (Diana Constantin), o tânără de 22 de ani, din județul Neamț, este noul membru al proiectului DJ Project. 

DJ Project a lansat, ieri, videoclipul piesei „Retrograd”, primul alături de noua solistă a proiectului, Andia, o prezență și o voce fresh, modernă și specială. Andia a fost aleasă pentru colaborare după 6 luni de căutări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Filmările pentru videoclip au fost extrem de solicitante, cei la de DJ Project au filmat nu mai puțin de 12 ore.

Diana Constantin (Andia) are de 22 de ani, este născută în Roman, judeţul Neamţ şi a absolvit Facultatea de Economie. În prezent, este studentă la master, în cadrul aceleiași universități. Prima experienţă muzicală a avut-o la doar 11 ani în cadrul unui festival local.

Diana a început noul proiect după ce băieții de la DJ Project i-au văzut un cover și au fost foarte încântați.

Pot să spun că trăiesc un vis, deoarece, am realizat multe lucruri într-un timp atât de scurt în cariera mea muzicală. Desigur este multă muncă în spate... – ne-a transmis artista.

Dj Project este o formație dance românească, înființat la Timișoara, în anul 2000.

Un an mai târziu au lansat primul lor material discografic, „Experience”, la Media Services Sony Music. Până în prezent, artiştii au produs 9 albume de studio şi au avut numeroase hituri.

Au avut concerte în mai multe ţări, iar piesa „Lumea Ta” a devenit cunoscută internaţional prin relansarea în limba engleză de către Ministry of Sound.

PUBLICITATE