Neamț: O tânără de 31 ani, fără o mână, vrea să muncească, dar este exclusă de peste tot

O tânără de 31 de ani, fără o mână, dar care își crește singură doi copii, dorește să muncească.

Este ambițioasă, are mai multe cursuri de calificare, inclusiv carnet auto, dar se izbește de un șablon: este considerată de ”patroni” incapabilă, fără măcar să o pună la o probă de lucru.

Singurul lucru care îi lipsește Ralucăi este o mână. Pentru că așa s-a născut. În rest, este un om normal, are doi copii pe care și-i crește singură și își dorește să muncească. Nimic altceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Apropiații o descriu ca fiind o tânără ambițioasă, corectă și care poate munci ca un om normal. Și-a luat permis de conducere, a făcut numeroase cursuri de calificare pentru a putea munci, să-și crească cei doi copii.

De ceva vreme depune CV-uri prin Piatra-Neamț și primește în loc jigniri sau miștoruri care nu-și au rostul. Niciun angajator nu i-a dat măcar o probă de lucru. Faptul că îi lipsește o mână îi face pe toți să o excludă din start de la orice discuții.

Într-o țară plina de „putori” și bolnavi închipuiți ce trăiesc doar din ajutoare sociale, oamenii dornici sa muncească, sunt excluși.

Ne punem speranța în comunitatea oamenilor buni din Piatra-Neamț care îi pot da o șansă Ralucăi, pentru a putea munci și astfel să-și poată întreține familia.

Raluca Torcaru poate fi contactată la nr de telefon 0771018639

Mesajul Ralucăi postat pe facebook:

Buna seara. Sunt în căutarea unui loc de muncă în Piatra Neamț. Am diplomă de lucrător comercial și dețin permis de conducere categoria B. Sunt persoanaă cu handicap. Nu am o mână și vreau să mă adresez angajatorilor. Nu vă costă nimic sa mă puneți la probe. Nu mă judecați doar după cum arât. Dacă nu am o mână nu înseamnă că nu pot sa fac nimic…

PUBLICITATE