NEAMȚ: O tânără adoptată în Canada își caută familia biologică

O tânără adoptată dintr-un orfelinat din România de o familie din Canada, îşi caută familia biologică. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, spune că numele său românesc a fost COȘNIȚĂ MIHAELA VASILICA, mama ei biologică se numea COȘNIȚĂ MONICA iar tatăl, COȘNIȚĂ ROMEO.

Tânăra mai spune că tatăl ei biologic a decedat în anul 2004, moartea lui a fost înregistrată în Comuna HORIA, județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mesajul său a fost postat de pagina de Facebook „The Never Forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Citiţi mai jos mesajul tinerei:

Bună! Îmi cauta familia biologică!!

Mă numesc Angela, am fost adoptată în Canada. Numele dat la naștere a fost COȘNIȚĂ MIHAELA VASILICA.

M-am născut pe data de 29 Decembrie 1997 în municipiul CONSTANȚA, România.

O scurtă perioadă am fost în grija mamei biologice la spital, până când am fost transferată la un orfelinat de copii din Constanța, după care am fost plasată în grija unei familii materne.

Doresc foarte mult să îmi găsesc familia biologică, deoarece știu foarte bine motivul pentru care nu am putut crește alături de ei. Numele mamei biologice era COȘNIȚĂ MONICA, iar numele tatălui meu, COȘNIȚĂ ROMEO.

În perioada abandonului meu, părinții erau în divorț. Recent am apelat și la autoritățile românești de adopție și mi sa transmis ca mama locuia la o adresa anume, dar că din păcate sa mutat și nimeni nu știe unde. Ultimul său domiciliu nu mi sa putut fi dat..

O altă informație oferită din partea guvernului este ca tatăl meu biologic, COȘNIȚĂ ROMEO a decedat în anul 2004. Moartea lui a fost înregistrată în Comuna HORIA, Județul Neamț. Mi s-a mai spus ca am 4 frați.

Dacă cineva îmi cunoaște mama, frații sau rudele din partea tatălui, va rog sa mă contactați aici pe această pagină! Mi-ar place așa de mult să-i găsesc!!

Vă rog mult să DISTRIBUIȚI anunțul meu, mulțumesc in avans!! Vă îmbrățișez cu mult drag!!

PUBLICITATE