NEAMȚ: O tânără a decedat în accidentul de la Preluca (FOTO)

ACTUALIZARE: https://www.stiri-neamt.ro/neamt-mesaje-sfasietoare-pentru-tanara-decedata-in-accidentul-din-preluca/

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O tânără a decedat în această dimineață într-un accident rutier ce a avut loc în jurul orei 7:45, pe DN 15, în localitatea Preluca, comuna Pângărați.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că o tânără de 30 de ani, din Tarcău, a condus un autoturism pe direcția Bicaz – Piatra-Neamț, iar pe DN 15, în localitatea Preluca, ar fi pierdut controlul asupra volanului, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil, s-a rasturnat, fiind proiectată într-o curte.

Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto. În autoturism se mai aflau două persoane, o tânără de 16 ani și o femeie de 40 de ani (ambele din Tarcău). Acestea au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Reamintim că la fața locului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Conform unor surse, victima care a decedat a fost încarcerată și a fost scoasă din autoturism până la sosirea unui echipaj de descarcerare. Aceasta se află în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare. A fost preluată de o ambulanță cu medic de la SAJ și transportată la spital unde a decedat.

ACTUALIZARE: https://www.stiri-neamt.ro/neamt-mesaje-sfasietoare-pentru-tanara-decedata-in-accidentul-din-preluca/

PUBLICITATE