NEAMȚ: O şoferiţă gravidă s-a răsturnat cu mașina

O tânără însărcinată a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina. Accidentul a avut loc la data de 11 octombrie, pe DC 92, în afara localității Trifești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o tânără de 28 de ani, din Săbăoani, conducea un autoturism pe DC 92, din direcția Miron Costin – Trifești, într-o curbă la stânga, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se în șanțul aflat pe partea stângă a sensului său de mers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat rănirea tinerei, care a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform unei informări a Serviciului de Ambulanță Județean, tânăra a fost preluată de un echipaj cu medic şi predată la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman cu diagnosticul: policontuzionată prin accident rutier, sarcină 9 săptămâni.

În urma testării acesteia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE