NEAMȚ: O șoferiță beată a băgat 4 femei în spital (FOTO)

Patru femei au ajuns la spital după ce o șoferiță beată a provocat un accident rutier azi-noapte, în jurul orei 1:00, pe DN 15 D.

Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că, în timp ce o tânără de 25 de ani, din Piatra Şoimului, conducea un autoturism pe DN 15 D, în localitatea Girov, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă pe partea stângă a sensului de mers, moment în care a pătruns în curtea unui imobil, intrând în coliziune cu un autoturism staţionat.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două tinere de 18 şi 28 de ani şi a două femei de 48, respectiv 52 de ani, pasagere în acelaşi autoturism, care au fost preluate şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Conform ISU Neamț, la această misiune s-a deplasat autospeciala pentru descarcerare, o autospecială de stingere și autospeciala transport personal și victime multiple. Au fost și 2 echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean. Ajunși la locul indicat pompierii au scos o persoană care era încarcerată.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânăra șoferiță a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceasta a fost condusă la spital, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

PUBLICITATE